Angelique de Block

    Voor een geweldige, smakelijke, zeer uitgebreide high-tea moet je bij Lorna zijn. Dit was de royal high tea, maar ook de normale high-tea is super.

Tea,cakes and company voor al uw lekkernijen, een feestje om uit te mogen pakken en uren te genieten van de smakelijke hapjes.

Wat een werk, wat een vakvrouw!!! Lorna we hopen dat je dit lang mag blijven doen en dat iedereen je weet te vinden, want het is genieten van jouw werkstukjes.

Frenkie & Sharon Vermeulen-Zegers

Ondertussen hebben we al een aantal keer een geweldige ervaring gehad met Tea, cakes and company.

Door hen is op 30 augustus 2019 de catering van onze bruiloft verzorgd. In de voorbereiding werd ruim de tijd genomen om de mogelijkheden met ons te bespreken en mochten we heel veel kleine hapjes proeven. Op de dag zelf hebben we ons nergens zorgen over moeten maken. Alles was goed geregeld. De maaltijden, de toetjes, de opzet... alles was perfect! 

Onlangs hebben we ook een high tea gekregen van Tea, cakes and company. Ook deze was werkelijk heerlijk en zeer gevarieerd qua hapjes. 

Wij zouden het iedereen aanraden!
Nogmaals enorm bedankt!

Jan Jassen

Als high tea fans hebben wij al van vele high tea's genoten. Waaronder Selfridesges London, The Ritz London, The Midland hotel Manchester, Country Houses. En de royal high tea van Tea, cakes and company sluit hier helemaal bij aan!!! Interessante patisserie, veelzijdige hapjes en alles vers bereid. Zeker voor herhaling vatbaar! Thanks Lorna.