High Tea - Afternoon Tea

Workshops in Zeeland

Workshops bij Tea, cakes and company

Ben je op zoek voor een gezellige workshop te volgen alleen, samen met een vriendin of een groep? Dan misschien is een workshop van Tea, cakes and company workshops iets voor jou/jullie!

De workshops vinden plaats op een gezellige boerderij net buiten Axel.  Onze locatie is ook geschikt voor mensen met een rolstoel. Parkeren is ook geen probleem, er is een ruime parkeerplaats aanwezig!

 

High Tea workshops

Leer de geheimen over de Britse high tea!

Kom voor een gezellige high tea workshop waar we samen een high tea van begin tot eind gaan maken!

Tijdens deze workshop leer je hoe je diverse finger sandwiches maakt met heerlijke verse vullingen, quiche en gebakjes.

Scones met clotted cream horen er natuurlijk ook bij als ook het geheim achter de Engelse scone (of is het oorspronglijk Dutch?) dit gaat u ook leren tijdens deze workshop.

Je krijgt uitleg over welke thee past bij welke gerecht en als we klaar zijn met al de voorbereidingen en bakken van al de lekkere hapjes en gebakjes gaan we samen rond de opgedekte tafel zitten onze high tea lekker op te eten!

Al de recepten krijg je mee naar huis en het is wel de bedoeling dat alles wat je leert en maakt je ook thuis kan maken. Dus geen moeilijke recepten. Alle ingrediënten en bak benodigdheden zijn ook in de supermarkt te vinden.

Ook in Engelstalig kunnen we deze workshop verzorgen! 

 

 

Deze workshop duurt tussen de 3-4uur en kost €38,50 per person.

Inschrijven kan via de contact pagina.

De workshop gaat door vanaf 10 personen.

 

 

Cocktail en Tapas workshop

 

Deze gezellige workshop is in samenwerking met Heavenly van Geffen van “By Heavenly”.

Heavenly is een professionele cocktailshaker en heeft diverse internationale bartending opleidingen gevolgd in Europa. Ze is altijd bezig met al de nieuwe cocktail trends en wil graag haar ervaring en expertise op deze gebied met je delen!

 

Tijdens deze workshop leer je hoe je heerlijke cocktails kan mixen, shaken en garneren op een professionele manier! Lekkere tapas en borrelhapjes horen er natuurlijk ook bij een feestje en dat gaan we samen maken om lekker bij de cocktails te nuttigen!

 

De workshop wordt in twee groepen gedeeld. De ene groep begint met de cocktails terwijl de andere groep met de tapas zal starten. Halverwege de workshop ruilen we de groepen.

Samen zorgen we voor een super Fun en gezellige workshop met een paar leuke spelletjes erbij!

Ook in Engelstalig kunnen we deze workshop verzorgen! 

 

Deze workshop duurt tussen de 3-4uur en kost 47,50 per persoon.

Inschrijven kan via de contact pagina.

De workshop gaat door vanaf 10 personen.

 

Contact

Tea, Cakes and Company

T: 06 52 39 54 55
E: teacakesandco@gmail.com