High Tea - Afternoon Tea

Referenties

"Met mijn collega's wilden wij graag een high tea doen. Omdat ik net een nieuw huis heb dachten we dat het leuk was dit bij mij te organiseren. Via internet kwamen we Tea, Cakes and Company tegen. Het was heerlijk! Er zat veel variatie in de hapjes en kwamen absoluut niets te kort. Ik zou het iedereen aanraden!"

- Lucinda den Hammer - Afhaal High tea                                                                        

"Lorna heeft een high tea bij ons thuis verzorgd voor 15 personen. Heerlijke hapjes en taartjes en heel mooi gepresenteerd, zelfs aan aankleding voor de tafels was door haar gedacht.  Wij hadden ook een aantal healthy bakes als aanvulling besteld en ook die vielen in de smaak. Wij zullen zeker nog eens beroep doen op de bakkunsten van Lorna."
- Robin & Annemiek, Ossenisse 

 

"Lorna heeft voor de vrijwilligersbijeenkomst van de bibliotheek een high-tea verzorgd voor 60 personen.
We hebben alleen maar positieve reacties hierop gehad van onze vrijwilligers. Voor herhaling vatbaar was een veelgehoord commentaar.
Alles was vers en heel erg lekker. Lorna zorgde ervoor dat alles steeds werd aangevuld.Ook had ze rekening gehouden met de mensen die een lactose-intolerantie hadden."

- Conny van Driel, Biblioteek Zeeuws Vlaanderen

"Voor de verjaardag van mijn vrouw hadden we een high tea voor 32 personen besteld. We waren erg benieuwd hoe het zou zijn. Het is een super gezellige middag geworden. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Van tafellakens en servies tot de bloemetjes op de tafels. Van de high tea zelf was alles heerlijk en te veel. We hebben veel fijne reacties van onze gasten gekregen. Het is een aanrader voor iedereen die zijn gasten wil verrassen.”

– Jaap en Rita van de Luijster, Sas van Gent

“We hebben een fantastische middag gehad,met een overvloed aan hapjes,en het leuke van alles was dat het door een Engelse was klaargemaakt en gereserveerd. Ook de verschillende thee,s waren heel smaakvol. Het is voor herhaling vatbaar.

Nogmaals dank namens al de mensen die aanwezig waren die middag.”

– Bep, Leger des Heils, Terneuzen

“Dank je wel voor de goed verzorgde High Tea Lorna! Elk jaar organiseren wij als begeleiding van onze cliënten met een verstandelijke en lichamelijke beperking een familiedag. Dit jaar wilden we de cliënten en hun familie verassen met een high tea. En deze heb jij compleet verzorgd, en zelfs begeleid op de familiemiddag. Voor 25 personen een combinatie van afternoon tea en high tea. Voor ieder wat wils. De kwaliteit van je diensten en producten zijn zeer hoog. De cliënten, familie en begeleiders hebben hier heel erg van genoten. We kunnen iedereen van harte aanraden het een keer uit te proberen.”

– Namens de bewoners, familie, vrienden en personeel
Basaltpromenade 6 & 8 in Terneuzen. Woningen van Tragelzorg

“Hoi Lorna, Ik had al veel over je high tea gehoord en tussendoor ook al wat hapjes mogen proeven, maar toen je op je verjaardag een high tea gaf kon ik het echt meemaken. We kwamen binnen en het zag er zo gezellig uit, de aankleding van al dat lekkers nodigde uit om te eten. De fudge van jou is heerlijk en moeilijk om ermee te stoppen, de sandwiches en scones zijn om te smullen en echt traditioneel bereid wat uniek is! De verschillende thee soorten maakte het plaatje af, wat mij betreft is jouw high tea een succes! (voor kinderen is het ook een aanrader want die smullen er ook van)”

– Liefs Anja Zegers, Axel

“Hi Lorna, had a fantastic time at the Scottish fair last weekend. It was such good fun to take part in it all, thoroughly enjoyed it and didn’t we do well! The cakes were delicious as was the tea, stall looked great and very inviting! Not forgetting our very own cosy “Scotch Corner” offering a nice cup of tea and slice of cake. All in all it was a big success! You’re definitely going places!”

– Sandra Siereveld, Terneuzen

“We hebben voor oud op nieuw een combinatie van hightea en afternoontea genomen voor 10 personen. Het was erg lekker en veel te veel. Iets anders dan altijd die fondeu, oliebollen en wat je met de feestdagen ook maar eet. Kan het iedereen aanraden en voor de prijs moet je het niet laten. Ook in mijn salon in Axel hebben we al een afternoon tea gedaan voor de klanten die nog even willen bijkomen van hun behandeling. Ook zij waren hier zeer tevreden over dat dit zomaar kon en vonden het beter als menige aanbieders in de omstreken. Dus Lorne ga zo door.”

– Ilona de Roover, Hulst

“When a friend told me I was invited to a high tea I couldn’t wait, since I’ve never been to one. But the experience was beyond my expectations. The tea was very nice and complimented the food excellently. The cupcakes were exquisite. Absolutely everything was of very high quality. And my personal favorite, wich I can recommend to anyone, is the FUDGE! The fudge is heavenly! All-in-all a great experience.”

– Jan van Os, Delft

Contact

Tea, Cakes and Company

T: 06 52 39 54 55
E: teacakesandco@gmail.com